Επιστροφές

Στόχος του Extanbebe είναι οι ικανοποιημένοι πελάτες.
Εάν παρόλα αυτά ο χρήστης επιθυμεί να αλλάξει ή να επιστρέψει κάποιο προϊόν, έχει το δικαίωμα να το κάνει μέσα σε διάστημα 14 (δεκατεσσάρων) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους  με την προϋπόθεση ότι η επιστροφή πραγματοποιείται με τη συνεργαζόμενη εταιρία ταχυμεταφορών. (ACS ).
*ΣΗΜΕΙΩΣΗ ( Η επιστροφή πραγματοποιείται πάντα με την ιδια Courier που παρελήφθη το προιόν) Συγκεκριμένα, ο πελάτης πρέπει να επικοινωνήσει με την εταιρεία μας τηλεφωνικώς ή και να στείλει e-mail στο extanbebeadd@gmail.com
Η διεύθυνση για όλες τις επιστροφές είναι : Extanbebe Π.Κωστοπουλου 5 ΣΕΡΡΕΣ TK 62100 ΤΗΛ. 2321 307393
Προκειμένου να επιστραφούν τα προϊόντα δεν πρέπει να είναι χρησιμοποιημένα, φθαρμένα, πλυμένα, τροποποιημένα ή να έχουν υποστεί ζημία και το καρτελάκι αναγνώρισης μαζί με όλες τις υφασμάτινες ετικέτες του σχεδιαστή να βρίσκονται προσαρτημένα στο προϊόν, μαζί με όλα τα έγγραφα τα οποία το συνόδευαν (π.χ. Απόδειξη Λιανικής Πώλησης – Τ.Δ.Α. κλπ).
Ο χρήστης υποχρεούται να δοκιμάσει το προϊόν που αγόρασε χωρίς να αφαιρέσει το καρτελάκι, σε αντίθετη περίπτωση θεωρείται ότι το προϊόν δεν βρίσκεται στην ίδια κατάσταση στην οποία του παραδόθηκε και δεν γίνεται δεκτό. Σε περίπτωση επιστροφής παπουτσιών, δεν επιτρέπεται η επικόλληση ετικετών και ταινιών συσκευασίας επάνω στο κουτί συσκευασίας. Αν τα επιστρεφόμενα κουτιά των προϊόντων έχουν υποστεί ζημία, η επιστροφή δεν γίνεται δεκτή. Εάν πληρούνται όλες οι παραπάνω προϋποθέσεις, το Extanbebe υποχρεούται να αντικαταστήσει το προϊόν με οτιδήποτε άλλο είδος επιθυμεί ο πελάτης.
Σε περίπτωση μεγαλύτερης αξίας, η διαφορά χρεώνεται στον πελάτη.
Οι επιστροφές των προϊόντων γίνονται στην τρέχουσα τιμή του εκάστοτε είδους κατά την ημερομηνία παραλαβής τους στο Extanbebe από την courier.
Το κόστος της επιστροφής καί νέας αποστολής βαρύνει τον χρήστη με 4,50 ευρώ ανεξαρτήτως ποσού .
Σε περίπτωση επιστροφής-ακύρωσης το κόστος διαχείρισης ανέρχεται στα 12€.