Όροι και Προϋποθέσεις

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Το extanbebe.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα της Χριστίνας Ιεροπούλου και παρέχει στους χρήστες του τη δυνατότητα να αγοράσουν παιδικά ρούχα για όλες τις περιστάσεις.

ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΧΡΗΣΤΗ

Οι χρήστες, όταν διενεργούν τις αγορές τους μέσω του extanbebe.gr οφείλουν να ελέγχουν την ορθότητα των στοιχείων που καταχωρούν πριν την ολοκλήρωση και την τελική αποδοχή τους. Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας ο χρήστης/πελάτης θα λάβει ένα επιβεβαιωτικό e-mail για την αγορά αυτή και μόλις επιβεβαιώσουμε την πληρωμή της, θα του αποσταλούν τα προϊόντα τα οποία παρήγγειλε.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

Όταν κάνετε παραγγελία μέσω της ιστοσελίδας μας ή εισαγάγετε προσωπικές πληροφορίες, τα στοιχεία σας μεταδίδονται μέσω Διαδικτύου με ασφάλεια, χρησιμοποιώντας υψηλής ποιότητας κρυπτογράφηση.
Τόσο η κρυπτογράφηση, όσο και το απόρρητο των συναλλαγών σας είναι μείζονος σημασίας για την εταιρεία μας και, έτσι, μπορείτε να είστε σίγουροι πως τα στοιχεία σας δεν θα αποκαλυφθούν ποτέ από εμάς, και θα χρησιμοποιηθούν μόνο στο βαθμό και για το σκοπό που έχετε επιλέξει. Οι συναλλαγές μέσω πιστωτικών/χρεωστικών καρτών γίνονται μέσω του συστήματος της τράπεζας Piraeusbank που είναι και ο αποκλειστικός φορέας πληρωμών με τον οποίο η εταιρεία μας συνεργάζεται για τις αγορές σας.
Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο, που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο, καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994), που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΖΗΤΑΜΕ

Προσωπικά δεδομένα: Ο κάθε επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί στο ηλεκτρονικό κατάστημα χωρίς να δώσει οποιαδήποτε προσωπική πληροφορία. Θα χρειαστούμε προσωπικά δεδομένα (το e-mail σας) μόνο όταν γίνετε μέλος και προχωρήσετε σε παραγγελία προϊόντων ή εάν επιλέξετε να λαμβάνετε το ενημερωτικό μας e-mail.

Πληροφορίες που αφορούν αγορά προϊόντων: Τα απαραίτητα στοιχεία για κάθε συναλλαγή είναι το ονοματεπώνυμό σας, ένα σταθερό τηλέφωνο, διεύθυνση (οδός, πόλη, ταχυδρομικός κώδικας), διεύθυνση αποστολής της παραγγελίας και τύπο παραστατικού (απόδειξη, τιμολόγιο). Παράλληλα, ζητάμε εθελοντικά κάποια στοιχεία, όπως αριθμό κινητού τηλεφώνου (στην περίπτωση που χρειαζόμαστε να επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας), αριθμό fax και επάγγελμα.

Δεδομένα παραστατικού: Στην περίπτωση που εκδώσουμε τιμολόγιο χρειαζόμαστε το όνομα της εταιρείας, Α.Φ.Μ. και διεύθυνση της έδρας της. Συνοπτικά, ζητάμε τόσες μόνο πληροφορίες όσες μας χρειάζονται ώστε να απολαύσετε μια ξεχωριστή αγοραστική εμπειρία: συνεπή παράδοση των προϊόντων που παραγγείλατε, ασφαλή πληρωμή της παραγγελίας σας και προσωποποιημένη εξυπηρέτηση βασισμένη στις ανάγκες και προτιμήσεις σας.